Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Landskrona nobbar ny provspelare: "Målvakt är prio ett"

Tidigare har Landskrona valt att inte skriva kontrakt med Bailey Peacock-Farrell, målvakten från Leeds som provspelade med klubben. Nu meddelar Bois att man tar samma beslut kring den provspelande nigerianske backen Erhun Obanor.

– Vi har utvärderat och diskuterat Obanor men avstår från att jobba vidare på det spåret just nu. Positionen som målvakt är prio ett att lösa och där får fokus ligga först och främst, säger sportchef Peter Swärdh till klubbens hemsida.

Swärdh påtalar dock att det inte betyder att man slutar att leta helt efter en back.

Publicerad 2018-02-09 kl 10:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons