Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Uppgifter: Real Madrid redo att lägga miljardbud på målvakt

Real Madrid har under en längre tid uppgetts vara ute efter en ny målvakt. Klubben har tidigare kopplats ihop med Manchester United-stjärnan David De Gea, men ska nu vara ute efter Chelseas belgiske målvakt Thibaut Courtois.

Enligt engelska The Independent är Real Madrid redo att köpa loss Courtois för drygt 1,12 miljarder kronor, samtidigt som klubben kan tänka sig att inkludera en eller flera spelare i affären för att få till en övergång.

Courtois har i gjort 25 matcher för Chelsea i Premier League.

Publicerad 2018-02-10 kl 14:19

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons