Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
48v

Portugisisk media: United nära värva 16-åring för 200 miljoner

Benficas Umaro Embalo har i flera månader kopplats ihop med Manchester United. I november skrev portugisiska Record att 16-åringen var klar för Premier League-jätten, men därefter rapporterades det även om att yttern/anfallaren var nära en övergång till Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Embalo ska till och med ha rest till Tyskland för att slutföra flytten till Leipzig, men då kunde inte parterna hitta en överenskommelse om alla detaljer och någon affär har således inte rotts i hamn än.

Nu skriver den portugisiska tidningen Correio da Manhã att supertalangen, som spelar för Benficas U19-lag och Portugals U17-landslag, är nära en flytt till Manchester United. Tidningen hävdar att förhandlingarna mellan klubbarna intensifierats under de senaste dagarna och att en deal med en övergångssumma på 20 miljoner euro (nästan 200 miljoner svenska kronor) “i praktiken är klar”.

Publicerad 2018-02-14 kl 14:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons