Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Portugisisk media: United nära värva 16-åring för 200 miljoner

Benficas Umaro Embalo har i flera månader kopplats ihop med Manchester United. I november skrev portugisiska Record att 16-åringen var klar för Premier League-jätten, men därefter rapporterades det även om att yttern/anfallaren var nära en övergång till Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Embalo ska till och med ha rest till Tyskland för att slutföra flytten till Leipzig, men då kunde inte parterna hitta en överenskommelse om alla detaljer och någon affär har således inte rotts i hamn än.

Nu skriver den portugisiska tidningen Correio da Manhã att supertalangen, som spelar för Benficas U19-lag och Portugals U17-landslag, är nära en flytt till Manchester United. Tidningen hävdar att förhandlingarna mellan klubbarna intensifierats under de senaste dagarna och att en deal med en övergångssumma på 20 miljoner euro (nästan 200 miljoner svenska kronor) “i praktiken är klar”.

ANNONS
Publicerad 2018-02-14 kl 14:11

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto