Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Uppgifter: Bayern München vill köpa loss Real Madrid-mittfältaren

Bayern München lånade inför säsongen in James Rodriguez över den här och nästa säsong från Real Madrid. Enligt tyska Bild ska däremot Bundesliga-jätten nu ha imponerats tillräckligt för att vilja värva honom permanent redan i sommar.

Enligt Bild kommer storklubben att utnyttja en utköpsklausul, som ingår i låneavtalet, på 32,5 miljoner euro för att få loss mittfältaren. Bayern München betalade dock, utöver stjärnans lön, även fem miljoner euro till Real Madrid inför säsongen för honom.

Rodriguez har under säsongen gjort fyra mål och sex assist på 16 matcher i Bundesliga.

Publicerad 2018-02-14 kl 19:15

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons