Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

Malcom redo för flytt - London-klubbar gör upp om talangen

Bordeaux-talangen Malcom, 20, har under säsongen imponerat på flera av de största klubbarna i Europa. I januari ryktades han vara aktuell för en flytt, men valde till slut att stanna i Ligue 1 för att i stället röra på sig till sommaren.

– Jag ska välja ett lag och Bordeaux låter mig gå. Jag sa redan under vintern att jag hade velat lämna för att anta nya utmaningar. Men jag måste också komma ihåg att Bordeaux hjälpt mig mycket. Jag gav mitt ord till Bordeaux att jag kommer att fortsätta (med klubben) för att kunna ha mer tid att välja min framtida klubb, säger brassen till brasilianska UOL enligt The Sun.

Enligt The Sun är det främst London-klubbarna Arsenal och Tottenham som gör upp om den unge stjärnans signatur.

Malcom har under säsongen gjort åtta mål och sex assist på 24 matcher i Ligue 1.

Publicerad 2018-02-16 kl 10:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons