Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Malcom redo för flytt - London-klubbar gör upp om talangen

Bordeaux-talangen Malcom, 20, har under säsongen imponerat på flera av de största klubbarna i Europa. I januari ryktades han vara aktuell för en flytt, men valde till slut att stanna i Ligue 1 för att i stället röra på sig till sommaren.

– Jag ska välja ett lag och Bordeaux låter mig gå. Jag sa redan under vintern att jag hade velat lämna för att anta nya utmaningar. Men jag måste också komma ihåg att Bordeaux hjälpt mig mycket. Jag gav mitt ord till Bordeaux att jag kommer att fortsätta (med klubben) för att kunna ha mer tid att välja min framtida klubb, säger brassen till brasilianska UOL enligt The Sun.

ANNONS

Enligt The Sun är det främst London-klubbarna Arsenal och Tottenham som gör upp om den unge stjärnans signatur.

Malcom har under säsongen gjort åtta mål och sex assist på 24 matcher i Ligue 1.

Publicerad 2018-02-16 kl 10:27

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto