Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Liverpool drar sig ur 700-miljonersaffär

Jürgen Klopp har varit intresserad av att plocka in Romas målvakt Alisson i sommar. Men nu hävdar goal.com att Liverpool-managern bestämt sig för att satsa vidare helhjärtat på nuvarande förstekeepern Loris Karius och därför också fattat ett beslut om att dra sig ur den potentiella affären med Alisson.

En övergångssumma på runt 700 miljoner kronor har varit aktuell för brassemålvakten, men nu ska Liverpool ha meddelat Alissons representanter att de inte längre är intresserat av keepern efter att ha varit inne i en förhandling om 25-åringen.

Publicerad 2018-02-16 kl 11:54

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons