Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

De Gea om flyttryktena: "Lycklig här"

Manchester United-målvakten David De Gea har under en längre tid ryktats vara på väg bort från England för en återkomst till Spanien. Real Madrid var under 2015 nära att värva målvakten, men fick inte igenom affären. Klubben har dock fortsatt att visa intresse för den spanske landslagsmålvakten.

De Gea trivs dock själv med tillvaron i Manchester.

– Tiden flyger i väg så snabbt, jag har varit här i sju år nu och är lycklig, säger han till engelska Daily Star.

– Det är mycket som hänt, en del har varit bra, annat dåligt – men om jag ska vara ärlig, så är jag väldigt lycklig. Jag känner mig som en viktig spelare i omklädningsrummet, då jag tillhör de äldre i laget, fortsätter han.

ANNONS

Han vill däremot inte diskutera en framtida flytt från United.

– Jag tror aldrig det är bra att diskutera framtiden och vad som kommer att hända. Det viktigaste är att jag mår bra, spelar bra och hjälper United, säger han.

Publicerad 2018-02-18 kl 14:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto