Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MFF-målvakt aktuell för Roma: "Har fokus på TFF"

Sillybloggen

Malmö FF:s talangfulle målvakt Marko Johansson var under förra säsongen utlånad till Trelleborg och spelade samtliga matcher för klubben i superettan. Efter säsongen belönades han med ett nytt kontrakt, samtidigt som han åter blev utlånad till den allsvenska nykomlingen under den här säsongen.

Nu kan dock målvakten vara på väg bort från allsvenskan. Enligt italienska sajten gianlucadimarzio.com ska Roma och klubbens sportchef Monchi ha imponerats av målvaktstalangen och vara villigt att plocka in honom till klubben.

– Jag har inga kommentarer på det. Det får du i sådana fall ta med min agent. Jag har fullt fokus på Trelleborg nu och har inga andra tankar, så det får du ta med min agent, säger Marko Johansson till Fotbollskanalen.

Enligt sajten ska målvaktens agent nyligen ha besökt den italienska klubben för samtal med Monchi, samtidigt som representanter från Roma väntas besöka Malmös sportchef Daniel Andersson nästa vecka för att diskutera en eventuell övergång.

Annons

Johansson skrev i fjol på ett nytt kontrakt med det svenska mästarlaget över 2020.

Publicerad 2018-02-18 19:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto