Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

MFF-talangens agent om Roma-ryktena: "Inte aktuellt med flytt"

Sillybloggen

Malmö FF-talangen Marko Johansson är under den kommande säsongen utlånad till den allsvenska nykomlingen Trelleborgs FF, men kopplades under söndagen ihop med en flytt till Roma. Enligt italienska sajten gianlucadimarzio.com ska talangens agent Milan Simeunovic nyligen ha besökt Roma och klubbens sportchef Monchi för samtal om en möjlig övergång till klubben, samtidigt som sajten rapporterade att representanter från Roma förväntas besöka Malmö FF för en diskussion om spelaren. 

Simeunovic berättar nu att uppgifterna inte är sanningsenliga.

– Det är bara snack, det är inget som jag kan kommentera just nu. Det går inte att kommentera det som står i tidningarna. Han är MFF-spelare och just nu i TFF, så det är inget snack om andra klubbar. Det är bara skriverier, säger Simeunovic till Fotbollskanalen.

– Jag har inte pratat med någon, men det är klart att det finns intresse från olika klubbar och från olika länder, men det är inget jag kan kommentera. Han är under kontrakt med Malmö FF.

Han menar att Johansson behöver mer erfarenhet av svensk fotboll innan han är redo att lämna Sverige för en flytt utomlands.

Annons

– Han koncentrerar sig på TFF, det är det viktigaste för honom nu och även MFF. Det är inte aktuellt med någon flytt just nu, även om det finns intresse. Vi är inte intresserade av att flytta utomlands, då han måste etablera sig i serien först och sedan kanske gå vidare och flytta utomlands. Han måste visa sin kvalitet i serien först och när han är mogen att gå utomlands, så kan han flytta. Det är min åsikt, så är det.

Johansson har kontrakt med Malmö FF över 2020 och spelade i fjol , under sin utlåning, samtliga matcher för Trelleborg i superettan.

Publicerad 2018-02-19 12:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto