Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United-förlängning med Martial står stilla - Spurs intresserat

Sillybloggen

Manchester Uniteds franske ytter Anthony Martial har under säsongen fått sparsamt med speltid från start i Premier League, samtidigt som han fick mer konkurrens om en startplats, när klubben i januari värvade in Alexis Sanchez från Arsenal.

Martial sitter på ett kontrakt som går ut efter nästa säsong och enligt franska RMC Sport står förhandlingarna om ett nytt kontrakt stilla. Martials agent ska ha träffat representanter från klubben i december, men trots det inte fått ett erbjudande om ett nytt kontrakt från klubben, vilket ska ha förvånat Martial och hans agent.

Enligt den franska sajten ska Tottenham under en längre tid ha varit intresserat av yttern, samtidigt som även Inter och Real Madrid ska vara intresserat av att plocka in fransmannen.

Martial uppges även ha avbrutit ett husköp i Manchester efter att han fick veta att Sanchez skulle anlända till klubben.

Annons

Martial har i år gjort nio mål och fyra assist på 25 matcher, men har mestadels varit inhoppare i Premier League.

 

Publicerad 2018-02-24 13:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto