Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Uppgifter: Efter derbymålet - Premier League-klubb ute efter Asoro

Den svenske anfallaren Joel Asoro har under vintern slagit sig in i Sunderlands startelva i The Championship. Han har startat i de sju senaste ligamatcherna och gjorde under lördagen sitt andra mål för klubben i år i derbymatchen mot Middlesbrough.

Enligt engelska sajten Chronicle Live, som hänvisar till uppgifter från The Sun, ska Watford vara på jakt efter svensken för att möjligen plocka in honom till sommaren, samtidigt som även Paris Saint-Germain och Arsenal ska följa anfallaren.

Asoro lämnade sommaren 2015 Brommapojkarna för spel med Sunderlands U18-lag och har under den här säsongen gjort två mål och två assist på 16 matcher för Sunderland i Championship, men även två matcher i Carabao Cup och en match i FA-cupen.

 

Publicerad 2018-02-25 kl 13:22

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons