Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Efter derbymålet - Premier League-klubb ute efter Asoro

Den svenske anfallaren Joel Asoro har under vintern slagit sig in i Sunderlands startelva i The Championship. Han har startat i de sju senaste ligamatcherna och gjorde under lördagen sitt andra mål för klubben i år i derbymatchen mot Middlesbrough.

Enligt engelska sajten Chronicle Live, som hänvisar till uppgifter från The Sun, ska Watford vara på jakt efter svensken för att möjligen plocka in honom till sommaren, samtidigt som även Paris Saint-Germain och Arsenal ska följa anfallaren.

Asoro lämnade sommaren 2015 Brommapojkarna för spel med Sunderlands U18-lag och har under den här säsongen gjort två mål och två assist på 16 matcher för Sunderland i Championship, men även två matcher i Carabao Cup och en match i FA-cupen.

ANNONS

 

Publicerad 2018-02-25 kl 13:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto