Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

24v

Katalanska tidningen: Griezmann klar för Barcelona

Antoine Griezmann ser ut att bli Barcelonas nästa stora offensiva värvning. Den katalanska tidningen Sport skriver i dag att det är klart med en övergång till sommarens transferfönster för Atleticos fransman. ”Han kommer att bli en del av ’de fantastiska fem’ i Bacelona med Messi, Suarez, Coutinho och Dembéle”, skriver tidningen.

Enligt Sport har fransmannen en utköpsklausul på 100 miljoner euro, runt en miljard kronor, inskriven i sitt kontrakt och på sin förstasida under tisdagen syns Griezmann i två olika skepnader – en i Atletico-tröja och en i Barcelona-tröja.

Antoine Griezmann har den här säsongen noterats för 16 mål på 32 tävlingsmatcher.

Publicerad 2018-02-27 kl 17:11

Arkiv

Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER