Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
36v

Katalanska tidningen: Griezmann klar för Barcelona

Antoine Griezmann ser ut att bli Barcelonas nästa stora offensiva värvning. Den katalanska tidningen Sport skriver i dag att det är klart med en övergång till sommarens transferfönster för Atleticos fransman. ”Han kommer att bli en del av ’de fantastiska fem’ i Bacelona med Messi, Suarez, Coutinho och Dembéle”, skriver tidningen.

Enligt Sport har fransmannen en utköpsklausul på 100 miljoner euro, runt en miljard kronor, inskriven i sitt kontrakt och på sin förstasida under tisdagen syns Griezmann i två olika skepnader – en i Atletico-tröja och en i Barcelona-tröja.

Antoine Griezmann har den här säsongen noterats för 16 mål på 32 tävlingsmatcher.

Publicerad 2018-02-27 kl 17:11

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons