POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tidiga morgnar blev droppen för Pienaar - lägger skorna på hyllan

Steven Pienaar, 35, lägger sina skor på hyllan. Det meddelar den tidigare yttermittfältaren via Twitter.

– I dag meddelar jag att min fotbollskarriär som spelare är över, säger Pienaar i en video.

För den sydafrikanska sajten kickoff.com berättar Pienaar att de tidiga morgnarna i hans senaste klubb Cape Town City var en bidragande orsak till hans beslut.

– Redan min andra vecka efter att ha anslutit till Cape Town sade jag till tränaren: “Coach, jag tror inte att jag kan göra det här med att vakna så tidigt som klockan sju på morgonen för att gå och träna. Det här är första gången i min karriär som jag vaknar vid klockan sju för att gå till en träning som startar nio”. Han sade att jag skulle vänja mig, men vid min ålder kunde jag inte stå ut med att sitta i bilen i en och en halv timme för att komma till träningen. Jag klagade varje morgon och jag kände att jag inte ville spendera mitt sista år som spelare så, säger Pienaar.

Pienaar representerade klubbar som Ajax, Borussia Dortmund, Tottenham och Everton under sin karriär. Hans sista klubb som han spelade matcher för blev Bidvest Wits i sydafrikanska högstaligan och totalt gjorde han 62 A-landskamper för Sydafrika.

Publicerad 2018-03-01 kl 10:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto