Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Officiellt: Efter Olsens skada - FCK värvar målvakt

Robin Olsen skadade i förra veckan nyckelbenet och ser ut att bli borta ett par månader. Nu agerar FC Köpenhamn för att stärka upp på målvaktspositionen genom att värva den ungerska målvakten Laszlo Köteles. 33-årige Köteles plockas in som bosman, men spelade senast för belgiska Gent.

– Efter Robins skada beslutade vi att hämta in en gardering inför resten av säsongen, och i Laszlo Kötele har vi en erfaren målvakt som spelat Champions League och Europa League med Genk, säger FCK:s manager Ståle Solbakken till klubbens hemsida.

Kontraktet gäller till sommaren.

Publicerad 2018-03-05 kl 15:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons