Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Frej värvar division 2-anfallare

Efter 12 säsonger i division 2 och division 3 tar Andreas Bellander, från BKV Norrtälje, steget upp i elitfotbollen. IK Frej har värvat anfallaren på ett kontrakt som sträcker sig fram till sista juli i år.

– Andreas är en spelare som vi haft ögonen på under lång tid. Det är en spelare som visat klassen under lång tid i lägre divisioner, men som av olika skäl inte tidigare spelat i högre divisioner. Vi tror att det är en spelare som kan vid relativt hög ålder ta steget och bli en bra elitfotbollsspelare, säger Frejs manager Roberth Björknesjö till klubbens hemsida.

Bellander har varit i träning med Frej under januari och februari och rehabiliterat från en fotskada. Nu ska anfallaren vara redo för matchspel.

Publicerad 2018-03-07 kl 11:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons