Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Leipzig-stjärna: "Jag drömmer om PL - United eller Liverpool"

Sillybloggen

De senaste åren har Timo Werner öst in mål för RB Leipzig, och växt ut till ett av succéklubbens stora namn. Nu avslöjar 22-åringen för FourFourTwo att han drömmer om att spela i Premier League i framtiden.

– Ja, att få spela i Premier League är en dröm för mig. Jag skulle vilja spela för två eller tre klubbar, och Manchester United är en av de klubbarna, säger Werner till FourFourTwo.

– Men troligtvis inte under de närmaste åren. Senare i min karriär, när min engelska är lite bättre. Jag är väldigt lycklig i RB Leipzig.

Werner förklarar att det är främst Manchester United och Liverpool som tilltalar honom i England.

– De var lagen som jag tittade på ganska mycket i England. Det är de två lagen som jag är lite fan av, för de har en så stor historia. Men måste jag välja så är jag mer en Manchester United-supporter än en Liverpool-supporter.

Annons

22-åringen har den senaste tiden kopplats ihop med klubbar som Arsenal, Liverpool, Manchester United, Barcelona och Real Madrid. En övergångssumma på över 500 miljoner kronor har nämnts runt Werner.

Publicerad 2018-03-07 12:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto