Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Liverpool sägs närma sig värvning av Lemar

Monaco-stjärnan Thomas Lemar har rapporterats dra till sig intresse från större klubbar runt om i Europa under flera transferfönster. Bland annat har det snackats om Premier League-jättarna Arsenal och Liverpool.

I vinter pekades Lemar ut som en tänkbar ersättare till Philippe Coutinho, som lämnade Liverpool för Barcelona, men någon övergång då blev det inte.

Nu skriver franska Le10 Sport att Liverpool under de senaste veckorna har gjort framsteg i jakten på den 22-årige yttern. Sajten hävdar att klubben närmast är överens med den franske landslagsmannen om en flytt i sommar. Dessutom ska Monaco ha gett tummen upp för en försäljning av Lemar och därmed hävdar Le10 Sport att Liverpool “inte är långt ifrån att ha gjort det mesta av arbetet” i affären.

Tidigare har det spekulerats i att Monaco vill ha runt en miljard kronor för Lemar.

Publicerad 2018-03-07 kl 11:21

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons