Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Uppgifter: Mahrez aktuell för Serie A-flytt i sommar

Riyad Mahrez såg ut att vara på väg bort från Leicester i januari. På deadline day ska Manchester City ha lagt ett jättebud, men fått nobben. Nu kan det istället bli en flytt i sommar, men inte till City.

I alla fall inte om man ska tro Corriere dello Sport. Den italienska tidningen rapporterar nämligen att Roma för samtal med Mahrez om en övergång i sommar. Enligt uppgifterna är klubben överens med mittfältaren om de personliga villkoren, men att klubbarna inte har nått en överenskommelse ännu.

Publicerad 2018-03-08 kl 12:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons