POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Uppgifter: PSG överväger att sparka Emery redan i dag

Efter uttåget mot Real Madrid verkar Unai Emerys dagar som PSG-tränare vara räknade. Enligt RMC Sport överväger PSG att sparka honom redan nu. I så fall är Maxwell eller Zoumana Camara aktuell som interimtränare. Men den tränaren PSG enligt RMC Sport har som huvudkandidat är inte Antonio Conte, som tidigare nämnts, utan Tottenhams Mauricio Pochettino.

Le Parisien tar på sin förstasida upp att ”Det är inte bara ett tränarproblem…” i PSG. Tidningen utgår från att tränaren Emery lämnar och vidhåller att Conte är favorit. Men Le Parisien skriver också att president Nasser al-Khelaïfi ”kan vara frestad att offra sin sportchef Antero Henrique”. Dessutom finns en rad spelare vars framtid i PSG av olika skäl följs av frågetecken. Det gäller Thiago Motta, Thiago Silva, Dani Alves, Kurzawa, Berchiche, Rabiot, Cavani, Verratti, Di Maria och Pastore.

Publicerad 2018-03-08 kl 10:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto