Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
40v

Uppgifter: Ny Premier League-klubb in i jakten på Ghoddos

Saman Ghoddos har tidigare dragit till sig intresse från Premier League. ESPN skrev i slutet av februari att West Ham, Leicester, Southampton, West Bromwich och Brighton alla scoutade ÖFK-anfallaren på plats i London under Europa League-returen mot Arsenal. För Fotbollskanalen bekräftade även Östersunds ordförande Daniel Kindberg att det fanns engelskt intresse för Ghoddos.

– Det har funnits och finns intresse från flera engelska klubbar, flera andra klubbar och även spanska klubbar, så det är en diger lunta av intresse. De är dock inte klubbarna som hört av sig direkt utan i stället ombud som pratar. De vet dock att vårt fönster är i juli och augusti, så det är ingen panik för någon, sade Kindberg.

Nu skriver engelska Mirror att även Crystal Palace är intresserat av Ghoddos. Mirror skriver att Palace konkurrerar med de tidigare namngivna klubbarna om Ghoddos signatur.

Publicerad 2018-03-10 kl 12:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons