POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Independent: Mourinho vill storstäda - och plocka in konkurrent till Lindelöf

José Mourinho vill bygga om rejält i Manchester Uniteds trupp i sommar, hävdar the Independent. Tidningen skriver att managern vill värva in “fyra nyckelspelare” i det kommande transferfönstret och att han kan tänka sig att göra sig av med upp till sju spelare.

Mourinho ska redan ha inlett en diskussion med vd:n Ed Woodward om sina tankar och Woodward sägs backa portugisens resonemang om att klubben behöver värva in fler spelare av hög kvalitet för att kunna utmana Manchester City.

The Independent skriver att Mourinho framför allt vill ha in en mittback i sommar, en mittback som ska bilda mittlås med Eric Bailly. Tidningen pekar ut Barcelonas Samuel Umtiti och Tottenhams Toby Alderweireld som de två som står högst upp på önskelistan.

En värvning av en mittback skulle göra konkurrenssituationen för svenske landslagsmannen Victor Nilsson Lindelöf ännu tuffare.

Enligt The Independent finns stjärnan Paul Pogba i Manchester Uniteds framtidsplaner och en potentiell bytesaffär med Paris Saint-Germain innehållande Marco Verratti (som det sägs ha funnits tankar på tidigare) ska inte vara särskilt aktuell i dagsläget.

Publicerad 2018-03-15 kl 07:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto