Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
39v

KFF testar nigeriansk anfallare

I januari värvade Kalmar FF den nigerianske ytterbacken Chima Akas. Nu har klubben tagit in landsmannen Chinedu Stephen Madueke på provspel. Anfallaren tränade med KFF under torsdagen och ska spela med U21 mot HIF på måndag.

– Chima Akas och Chinedu har samma rådgivare och det är därifrån vi har fått tipset. Det är en offensiv spelare som är tekniskt skicklig och bra snabbhet, som kan spela både mittfältare och forward. Det viktiga just nu är att han får lära känna Kalmar FF och att vi får lära känna honom. Sen får vi se vad som händer längre fram, säger sportchefen Thomas Andersson Borstam till klubbens hemsida.

Publicerad 2018-03-15 kl 20:18

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons