Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Chelsea-stjärnan dementerar flytt: "Kommer att stanna"

Chelseas belgiske stjärnmålvakt Thibaut Courtois har ett år kvar på sitt kontrakt med Londonklubben och har bland annat kopplats ihop med en flytt till bland annat Paris Saint-Germain och Real Madrid. Nu går han själv ut och säger sig vilja stanna i Chelsea.

– Jag är mycket engagerad i Chelsea. Mitt kontrakt löper över ett år till och jag kommer att stanna här över den tiden, säger han till London Evening Standard. 

– Jag har inte skrivit på en förlängning, men tidpunkten är heller inte rätt för det. Det är bättre att vänta till efter säsongen. Allt jag kan säga är att jag är engagerad i Chelsea och kommer att stanna här nästa år också, fortsätter han.

Courtois har i år gjort 29 ligamatcher och åtta Champions League-matcher för Chelsea.

Publicerad 2018-03-17 kl 12:59

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons