Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
38v

Officiellt: 18-åring får A-lagskontrakt av HIF

Helsingborgs IF flyttar upp offensive mittfältaren/anfallaren Mattias Almeida i sin A-lagstrupp. Klubben har skrivit ett treårskontrakt med 18-åringen, som spelat i HIF under hela sin karriär.

– För mig var det såklart väldigt viktigt att jag skulle ta mig hela vägen i HIF så för mig är det ett mål som uppnåtts. Jag är såklart oerhört stolt över mig själv, säger Almeida till klubbens hemsida.

HIF:s huvudtränare Per-Ola Ljung om Almeidas nya kontrakt:

– Det är naturligtvis mycket glädjande. Mattias är en stor talang. Vi ser mycket fram emot möjligheten att få jobba tillsammans med honom i HIF för att han ska utvecklas och ta nästa steg i sin karriär.

Almeida gjorde debut i HIF:s A-lag mot Oskarshamn i svenska cupen i augusti förra året.

Publicerad 2018-03-19 kl 17:08

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons