Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bristol-tidningen med nya Engvall-rykten: "90-95 procents chans att han går på lån"

Sillybloggen

Det har spekulerats friskt kring Gustav Engvall de senaste dagarna. Först uppgav GT att IFK Göteborg har “långt gångna samtal” med anfallaren. Senare skrev Aftonbladet att en annan av anfallarens tidigare klubbar, Djurgården, “ligger i långt gångna förhandlingar” med Engvalls klubb Bristol City.

Nu fortsätter ryktena. Bristol Post uppgör nu under tisdagsmorgonen att formella samtal om ett lån tagit plats. Tidningen skriver att ett avtal med 90-95 procents sannolikhet kommer att träffas.

Djurgårdens sportchef Bosse Andersson var efter derbysegern mot AIK trött på alla rykten kring Engvall och skällde ut media på plats.

– Ni skriver så jävla odugligt. Ena dagen hit, ena dagen dit.

– Vad ska jag säga om Gustav Engvall? Jag tror inte att han är på väg till Djurgården. Vi jobbar med olika spår, det är självklart och Gustav Engvall har jag en kontakt med. Det har jag alltid haft. Han har spelat i Djurgården, men han är inte på väg till Djurgården.

Annons

Vad kan den kontakten leda till?
– Men vafan, jag pratar med Nyasha (Mushekwi, tidigare Djurgården-anfallare), jag pratar med flera spelare. Sen får vi se den 2 april (när allsvenskan startar).

Publicerad 2018-03-20 09:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto