Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Arsenal lär försöka värva Forsberg"

Sillybloggen

Arsenal gjorde ett försök att värva Emil Forsberg i somras, men RB Leipzig nobbade Arsenals bud. Det hävdar den välkände tyska fotbollsexperten Raphael Honigstein i podcasten The Totally Football Show, enligt The Sun.

– Det är fortfarande en kille som verkligen vill till Premier League. Han var mycket upprörd när RB Leipzig nobbade Arsenals erbjudande rakt av. Jag tror att Arsenal kommer att försöka igen, för han är väldigt talangfull, säger Honigstein i podden, enligt tidningen.

Under måndagen uppgav italienska Calciomercato.it att Emil Forsberg har hamnat i bråk med sin tränare Ralph Hasenhüttl och vill lämna Leipzig. Forsberg hävdar dock att det inte stämmer.

– Nej, jag har en fantastisk relation till tränaren, vi har inte haft något bråk. Jag är inte den som bråkar heller, vi har alltid haft en bra relation. Sen att det spekuleras för att jag inte spelar är så det är, sade han i går.

Annons

Så här svarade Forsberg i går på ryktena som funnits kring en eventuell flytt från Leipzig:

– Jag trivs i klubben, vi håller på att skriva historia i Europa League där vi är i kvartsfinal och har chansen att vinna.

Publicerad 2018-03-21 07:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto