Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Malcom: "Vore en dröm att spela för Bayern"

Tottenham och Arsenal har båda ryktats vara intresserade av Bordeaux 21-årige stjärnskott Malcom. Enligt tyska Sky ser brassen ut att lämnade Frankrike i sommar för 50 miljoner euro, knappa 500 miljoner kronor, och i en intervju med Sky berättar han själv att han drömmer om en flytt till Tyskland.

– Bayern är en av de största klubbarna i världen. Det vore en dröm att spela där. Alla känner till FC Bayern München. Det gör mig väldigt lycklig att de har mig i tankarna. Jag kommer fortsätta att jobba hårt, och vem vet, då kanske en flytt till München blir verklighet, säger Malcom.

Under den nuvarande säsongen har Malcom gjort åtta mål och sex assist på 27 ligamatcher.

Publicerad 2018-03-21 kl 11:02

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons