Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Uppgifter: Larsson träffade AIK under landslagssamlingen

Den svenske landslagsmittfältaren Sebastian Larsson har under de senaste månaderna ryktats vara på väg bort från Hull och Championship för en flytt till Sverige. Han sitter på ett utgående kontrakt med sin nuvarande klubb och har ryktats vara aktuell för en flytt till framför allt AIK och Djurgården.

Enligt Fotbolldirekt.se träffade Larsson, under den pågående landslagssamlingen, AIK:s sportchef Björn Wesström i ett “hemligt möte” om en möjlig övergång till klubben. Enligt sajten är däremot parterna ännu inte överens.

Larsson har i år gjort två mål och fem assist på 35 matcher för Hull i Championship, som är placerat på 18:e-plats i ligan. Han spelade dessutom i lördags från start på det svenska innermittfältet i träningsmatchen mot Chile på Friends Arena.

Publicerad 2018-03-27 kl 17:42

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons