Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
37v

Officiellt: Sundsvall-forward på lån till superettan-klubb

Sundsvalls svenske anfallare Samuel Aziz anslöt, inför förra säsongen, till Sundsvall från Huddinge, men hade svårt att få speltid och kom endast till spel i en match i allsvenskan. I år väljer föreningen att låna ut 26-åringen till Brage för spel i superettan.

– Vi är väldigt glada över att ha gjort klart med Samuel, som är den profilen vi sökt för att kunna sätta punkt för detta transferfönster, och som kommer bredda samt spetsa den kompetens vi redan har i truppen. Vi får in en snabb djupledsgående forward som vi vet kan ta ytterligare kliv i sin utveckling tillsammans med oss, säger Brage-tränaren Klebér Saarenpää till klubbens hemsida.

Lånet sträcker sig över den här säsongen.

Publicerad 2018-03-28 kl 15:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons