Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: AIK nära värvning av division 1-back

AIK drabbades inför säsongen av två tunga avbräck, då tidigare lagkaptenen och försvararen Nils-Eric Johansson tvingades lägga av, samtidigt som Jesper Nyholm bröt benet mot Djurgården i svenska cupen och därmed missar hela säsongen.

Enligt Fotbolltransfers.com ska nu AIK vara intresserat av att plocka in Oddevold-mittbacken Robin Jansson, 26, från division 1. Han ska, enligt sajten, vara nära att skriva på ett kontrakt med föreningen.

Fotbollskanalen har sökt Robin Jansson.

 

 

Publicerad 2018-04-02 kl 15:05

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons