Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

"Bale har inga planer på att lämna Real Madrid"

Gareth Bale fick sitta på bänken hela matchen för Real Madrid i Champions League-mötet med Juventus tidigare i veckan, och det har tidigare ryktats om att walesaren kan vara på väg bort i sommar med bland annat Manchester United som intresserat.

Nu skriver spanska AS att Bale inte har några planer på att lämna den spanska huvudstaden i sommar.

“Gareth Bale går just nu igenom sin svåraste tid hittills som Real Madrid-spealre, och var inte med alls mot Juventus i Champions League. Men trots det har de närmast honom insisterat på att han inte har några planer alls på att lämna i sommarens transferfönster. Om han lämnar kommer det vara för att klubben tar ytterligare steg för att sätta honom på marknaden”, skriver tidningen.

Bales kontrakt med Real Madrid sträcker sig till sommaren 2022.

Publicerad 2018-04-06 kl 15:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons