Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: United och Juve ute efter Dortmund-spelare

Mittbacken Sokratis Papastathopoulos framtid i Borussia Dortmund är osäker. Hans avtal med klubben går ut sommaren 2019 och enligt tyska Kicker är det oklart om det blir en förlängning av det avtalet.

Kicker uppger också att Manchester United och Juventus är intresserat av den 29-årige greken.

United-managern José Mourinho ska helst vilja få in Sokratis i sommar, och inte när hans kontrakt går ut nästa år. Under den senaste tiden har flera medier rapporterat att Premier League-jätten vill ha in en ny mittback i sommar, vilket skulle tuffa till konkurrensen för svenske Victor Nilsson Lindelöf.

Publicerad 2018-04-06 kl 12:44

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons