Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

PSG vill ha Salah - har tagit en första kontakt

Mohamed Salah var en fantastisk säsong i ryggen med Liverpool. Egyptiern har öst in mål och fått idel lovord för sina insatser. Inte oväntat så har det efter succén kommit rapporter om andra klubbars intresse. I slutet av mars skrev flera brittiska medier om intresse från Barcelona och Real Madrid – och får man tro franska Le10 Sport så har även PSG nu gjort en framstöt. Tidningen skriver att klubben tagit en första kontakt och förklarat sitt intresse.

Le10 Sport skriver dock att det bygger på att den franska huvudstadsklubben först gör sig av med något av sina offensiva namn. Av tidningen att döma är det i så fall Edinson Cavani som ligger närmast till att säljas.

Totalt har det blivit 38 mål på 43 tävlingsmatcher för 25-årige Salah.

Publicerad 2018-04-08 kl 10:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons