Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: West Ham intresserat av Jansson

Pontus Jansson kan vara aktuell för en flytt till London till sommaren. Enligt den ansedda tidningen The Guardians reporter Ed Aarons är nämligen Premier League-klubben West Ham intresserat av Janssons tjänster. Enligt Aarons vill West Ham ha Jansson efter säsongen, då sommarens transferfönster öppnar.

Pontus Jansson har precis som under fjolårssäsongen varit ordinarie i Leeds. Jämfört med förra säsongen har laget dock betydligt sämre och är i dagsläget långt ifrån en kvalplats till Premier League.

West Ham har en tung säsong bakom sig och efter 32 matcher återfinns klubben först på en 14:e plats i tabellen. I mötet med Burnley tidigare i år rann det över för lagets supportrar och flera personer tog sig in på planen. Det ledde senare till att klubben stängde av ett antal personer på livstid.

Publicerad 2018-04-10 kl 19:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons