Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Arsenal ute efter svensk talang: "Får se vad som händer"

Sillybloggen

Den svenske Atalanta-mittfältaren Dejan Kulusevski, 17, har under den här säsongen varit ordinarie i den italienska klubbens primavera-lag (U19) och stått för fem mål och elva assist för laget i serien. Det har, enligt Daily Mirror, som hänvisar till Calciomercato, resulterat i att det väckts intresse för talangen.

Enligt Daily Mirror ska Arsenal vara redo att plocka in mittfältaren, då klubbens nye chefsscout Sven Mislintat har fått upp ögonen för svensken.

– Jag har sett och hört lite saker, men jag har en person som tar hand om allt och hanterar den här typen av saker. Det jag kan säga är att jag vill avsluta säsongen starkt och så kommer vi att se vad som händer i framtiden, skriver Kulusevski i ett sms till Fotbollskanalen.

Kulusevski berättade i mitten av februari för Fotbollskanalen om sina framsteg i Italien och att han tror på en debut för A-laget i Serie A innan säsongens slut. 

Annons
Publicerad 2018-04-11 14:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto