POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Fyra namn som alla uppges vara aktuella att ersätta Conte

Antonio Conte kommer med största sannolikhet inte att träna Chelsea under den kommande säsongen. Italienaren har kopplats ihop med jobbet som italiensk förbundskapten – och parallellt har ett antal namn pekats ut som hans ersättare i Londonklubben.

Får man tror tabloiden Daily Mail finns nu fyra namn på den lista som Chelsea jobbar med. Det rör sig om Brendan Rodgers, Luis Enrique, Maurizio Sarri och Max Allegri. Enligt tidningen är det den förre Barcelona-tränaren Enrique som är favorit.

Enrique lämnade jobbet som huvudansvarig i Barcelona under 2017 och har sedan dess varit utan tränarjobb. Vad gäller Brendan Rodgers så har den förre Liverpool-tränaren tidigare tillhört Chelseas ledarstab. Rodgers arbetade i klubben som ungdoms- och reservlagstränare mellan 2004-2006.

Publicerad 2018-04-16 kl 10:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto