POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

39-åringen tror på kontrakt med Sirius: "Jag är förstavalet"

Sirius har, sedan klubbens tidigare förstemålvakt Joshua Wicks blev avstängd för doping, varit på jakt efter en ny målvakt, då laget endast har assisterande målvaktstränaren Karim Fegrouch och Gustav Nyberg i A-truppen.

Under tisdagen provspelade den tidigare Varberg-målvakten och numera kontraktslöse 39-åringen Joakim Wulff med laget i en U21-match mot Brommapojkarna och ska nu vara nära ett kontrakt med föreningen.

– Det verkar så. De sa till mig att boka flyg hem och att de skulle skicka ett kontrakt till mig. Det väntar jag på nu. Kontraktet borde dyka upp under dagen, säger han till Laholms Tidning.

– Jag har inte blivit lovad att spela men de säger att jag är förstavalet av de alternativ de har just nu. De vill att jag ska vara tillgänglig och konkurrera på lika villkor och det är precis vad jag velat ha, fortsätter han.

Enligt tidningen kommer kontraktet att sträcka sig över sex månader.

Publicerad 2018-04-27 kl 16:20

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto