Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Ingen kontakt mellan Liverpool och Real Madrid om Salah

Sillybloggen

Liverpools egyptiske stjärna Mohamed Salah är på sluttampen av sin bästa säsong i karriären. Han utsågs nyligen, av det engelska spelarfacket, till årets bästa spelare i Premier League och sköt i tisdags Liverpool ett steg närmare Champions League-finalen med två mål och två assist i 5-2-segern i semifinalen mot Roma på Anfield.

Med anledning av succén, så har han med jämna mellanrum kopplats i hop med en flytt från England, där det under torsdagen rapporterades att Liverpool redogjort för Real Madrid att 200 miljoner pund inte är tillräckligt för en övergång.

Under fredagen rapporterade däremot Sky Sports att Liverpool och Real Madrid inte har haft någon kontakt om en övergång för stjärnan. Det talar möjligen för att han stannar i England även över nästa säsong.

Salah har under säsongen gjort 43 mål och 15 assist på 47 matcher totalt för Liverpool och har kontrakt med klubben fram till den sista juni 2022.

Annons
Publicerad 2018-04-27 10:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto