Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Uppgifter: Juventus närmar sig konkurrentens succémittfältare

Juventus åkte nyligen ut mot Real Madrid i kvartsfinalen i Champions League och tampas nu med Napoli om att vinna Serie A. Laget har däremot redan siktet inställt på att förstärka truppen till nästa säsong och har nu enligt den italienska sajten Calciomercato.com trappat upp jakten på Lazio-stjärnan Sergej Milinkovic-Savic.

Enligt den italienska sajten är Juventus samtal med mittfältarens agent Mateja Kezman inget nytt, men däremot har samtalen nu gått från att en övergång är nästintill omöjlig till att det nu är fullt möjligt med en flytt för mittfältaren i sommar.

Milinkovic-Savic har under säsongen stått för tio mål och fyra assist på 31 framträdanden i Serie A, vilket även bidragit till spekulationer om att både Manchester United och Real Madrid ska vara intresserat av honom.

ANNONS

 

Publicerad 2018-04-27 kl 10:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto