Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zidane om stjärnduon: "Kommer att stanna"

Sillybloggen

Real Madrid-stjärnorna Gareth Bale, 28, och Karim Benzema, 30, har under den här säsongen fått utstå hård kritik av fans och media, samtidigt som båda ryktats vara på väg bort från den spanska giganten för en ny klubbadress i sommar.

Inför kvällens match mot Leganes, så dementerade tränaren Zinedine Zidane spekulationerna om att duon är på väg bort från klubben.

– Vi behöver dem och jag gör allt jag kan för att de inte ska påverkas av det som sägs där ute. De kommer att stanna hos oss, sa han på en presskonferens enligt Football Espana.

– Jag vet att alla våra spelare vill spela, men det är inte möjligt. Meddelandet till alla, inte bara till Bale och Benzema, är att vi måste hålla ihop eftersom att det är en månad kvar av säsongen och vi har mycket kvar att göra, fortsätter han.

Bale har under den här säsongen gjort elva mål och fyra assist på 22 matcher i ligan, medan Benzema har gjort fem mål och tio assist på 27 matcher i La Liga.

Annons
Publicerad 2018-04-28 19:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto