Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Chelsea in i jakten på Martial - om United inte lyckas övertyga fransmannen

Chelsea visar intresse för Manchester Uniteds fransman Anthony Martial, det rapporterar den brittiska tidningen Daily Telegraph. Tidningen skriver att ägaren Roman Abramovitj är beredd redan nu börja förstärka truppen, trots att det är oklart vem som leder laget från bänken under den kommande säsongen.

Tidningen skriver att Martial är ett potentiellt transfermål “om United inte kan övertyga fransmannen att stanna på Old Trafford”. Enligt tidningen har även Juventus och Tottenham redan visat intresse för Martial, som fått begränsat med matcher från start under säsongen.

 

Publicerad 2018-05-01 kl 17:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons