Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Mancini tar över Italien - överens om avtal

Giampiero Ventura lämnade uppdraget som italiensk förbundskapten efter playoff-fiaskot mot Sverige som gjorde att man missade VM för första gången sedan 1958. Efter det har Luigi Di Biagio tagit över som tillfällig förbundskapten.

Nu kan förbundet dock ha hittat en mer permanent lösning. Enligt Sky Italia så man överens om ett avtal med Roberto Mancini. 53-åringen är just nu tränare för Zenit och har tidigare lett bland annat Lazio, Inter och Manchester City.

Som spelare gjorde anfallaren 36 A-landskamper för Italien och fyra mål.

Publicerad 2018-05-01 kl 09:57

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons