Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Barcelona-talangen: "Ville inte komma tillbaka - måste bli såld"

Barcelonas spanske ytter Gerard Deulofeu, 24, gjorde redan 2011 debut för den spanska giganten, men har sedan dess varit utlånad i flera omgångar från klubben, samtidigt som han under en kort period tillhörde Everton, där han också blev utlånad.

I januari blev han åter utlånad från Barcelona till Watford, där han under våren gjort fem ligamatcher för klubben, men även haft skadeproblem. Lånet går ut efter säsongen, men nu berättar spanjoren att han inte vill återvända till Barcelona.

– Det finns absolut ingen chans att jag går tillbaka till Barcelona. De vill inte ha mig och jag ville inte vara där heller. Jag har ett år kvar på mitt kontrakt, men den här sommaren vill jag bli såld. Det kommer inte att bli någon utlåning – det måste bli en försäljning, säger han till den katalanska radiostationen RAC1 enligt spanska As.

Deulofeu har genom åren gjort fyra A-landskamper för Spanien.

 

Publicerad 2018-05-02 kl 16:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons