Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

PSG-stjärnan osäker kring framtiden: "Spelare måste säljas"

Paris Saint-Germains argentinske stjärna Angel Di Maria, 30, slutför i vår sin tredje säsong med den franska storklubben. Det kan möjligen bli hans sista säsong i klubben, då han nyligen öppnade i en intervju för att han kan lämna klubben i sommar.

– Fotboll är en svår sport. Jag är glad här, men klubben behöver värva nya spelare, andra måste bli sålda. Det är inte mitt beslut, det är också klubbens. För stunden är jag lugn, säger han till France Football enligt ESPN.

Di Maria har under säsongen stått för elva mål och sex assist på 28 matcher i Ligue 1.

Publicerad 2018-05-02 kl 18:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons