Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Så mycket kostar Bahoui att köpa loss för AIK

Den 30 juni går AIK:s låneavtal med Grasshoppers gällande Nabil Bahoui ut. Men i överenskommelsen finns också en köpoption som de svartgula kan välja att utnyttja för att knyta till sig den offensive 27-åringen permanent.

Nu hävdar Expressen att summan AIK får betala till den schweiziska klubben om man använder sig av optionen är fem miljoner kronor. Till tidningen säger AIK:s sportchef Björn Wesström att det är för tidigt att säga någonting om vad som kommer hända.

Nyligen förklarade Bahoui själv att han är sugen på att stanna kvar i AIK.

– Jag tänker inte så mycket på det. Jag hoppas att det löser sig på något sätt. Det är inte så mycket i mina händer. Vi närmar oss och jag antar att det på något sätt kommer lösa sig. Men hur det går får vi se. Jag har kontrakt i Schweiz och jag får ha lite respekt för det, men kommer nog lösa sig, sa han efter två mål mot Sirius i fredags.

Publicerad 2018-05-02 kl 15:04

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons