Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Nya uppgifter kring Forsbergs framtid: Tre giganter gör upp om svensken

Emil Forsberg ryktas lämna RB Leipzig när sommarfönstret öppnar. Londonklubben Arsenal har vid ett flertal tillfällen rapporterats visa intresse för den svenske landslagsmannen och så sent som för en knapp vecka sedan rapporterade den tyska tidningen om Bild om ”Gunners” intresse för Forsberg.

Under torsdagen skriver den italienska sajten Calciomercato att det är tre storklubbar som nu gör upp om Forsbergs signatur. Och det är inte vilka klubbar som helst. Sajten skriver att förutom Arsenal är även Juventus och Paris Saint-Germain med i kampen.

Sajten skriver också att RB Leipzig kräver en övergångssumma om 40 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor för svensken. Samma summa som även Bild rapporterade om.

Emil Forsberg visades ut ligamötet med Hoffenheim och stängdes av under Bundesligas resterande matcher. Efter matchen skrev svensken själv en något kryptiskt formulerad tweet som satte än mer fart på spekulationerna.

Publicerad 2018-05-03 kl 16:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons