Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Nya uppgifter kring Forsbergs framtid: Tre giganter gör upp om svensken

Sillybloggen

Emil Forsberg ryktas lämna RB Leipzig när sommarfönstret öppnar. Londonklubben Arsenal har vid ett flertal tillfällen rapporterats visa intresse för den svenske landslagsmannen och så sent som för en knapp vecka sedan rapporterade den tyska tidningen om Bild om ”Gunners” intresse för Forsberg.

Under torsdagen skriver den italienska sajten Calciomercato att det är tre storklubbar som nu gör upp om Forsbergs signatur. Och det är inte vilka klubbar som helst. Sajten skriver att förutom Arsenal är även Juventus och Paris Saint-Germain med i kampen.

Sajten skriver också att RB Leipzig kräver en övergångssumma om 40 miljoner euro, drygt 400 miljoner kronor för svensken. Samma summa som även Bild rapporterade om.

Emil Forsberg visades ut ligamötet med Hoffenheim och stängdes av under Bundesligas resterande matcher. Efter matchen skrev svensken själv en något kryptiskt formulerad tweet som satte än mer fart på spekulationerna.

Annons

Publicerad 2018-05-03 16:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto