Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
28v

Uppgifter: Barça intresserat av PSG-stjärnan

Paris Saint-Germains argentinske stjärna Angel Di Maria, 30, uttryckte nyligen en osäkerhet om sin framtid i den franska giganten, då han menar att en del spelare kommer att säljas i sommar, medan andra kommer att köpas in till klubben.

– Fotboll är en svår sport. Jag är glad här, men klubben behöver värva nya spelare, andra måste bli sålda. Det är inte mitt beslut, det är också klubbens. För stunden är jag lugn, säger han till France Football enligt ESPN då.

Enligt engelska tidningen Daily Mail kan en flytt vara möjlig för Di Maria i sommar, då klubben behöver sälja spelare för att hålla sig inom ramen för Uefas Financial Fair Play-regler i och med de stora värvningarna av Neymar och Kylian Mbappé.

Enligt tidningen ska dessutom Barcelona nu ha visat intresse för att förstärka truppen med den argentinske stjärnan, vilket kan bli en möjlig nästa klubbadress för honom.

Di Maria har under säsongen stått för elva mål och sex assist på 28 matcher i Ligue 1.

Publicerad 2018-05-03 kl 13:27

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons