Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: City förbereder jättebud på ny mittback

I vintras slog Manchester City sitt eget transferrekord i värvningen av Aymeric Laporte från Athletic Bilbao för 65 miljoner euro. Nu kan klubben vara på väg att hosta upp en ny jättesumma för en ny mittback.

Det är engelska Mirror som skriver att City är redo att betala Ajax 50 miljoner pund, ungefär 600 miljoner kronor, för den 18-årige mittbacken Matthijs de Ligt. Enligt tidningen är De Ligt tänkt som efterträdare till lagkapten Vincent Kompany.

Publicerad 2018-05-06 kl 09:31

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons