Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Chelsea-stjärnan överens med Juventus

Chelseas spanske forward Alvaro Morata, 25, anslöt inför den här säsongen till Londonklubben från Real Madrid, men kan redan vara på väg bort från Premier League. Enligt Football Italia, som hänvisar till Rai Sport, ska anfallaren vara överens med Juventus om en återkomst till den italienska giganten.

ANNONS

Morata tjänar i dag drygt nio miljoner euro per säsong i Chelsea, men ska vara redo att gå ner i lön vid en återkomst till Juventus, där Gonzalo Higuain är bäst betald med sju och en halv miljon euro per säsong.

Däremot kan Moratas övergångssumma från Real Madrid till Chelsea försvåra övergången, då han gick gör drygt 66 miljoner euro, vilket Juventus möjligen inte är villigt att betala för anfallaren. Det kan därför handla om ett låneavtal med en köpoption.

Morata har under den här säsongen gjort elva mål och sex assist på 29 framträdanden för Chelsea i Premier League.  Morata gjorde mellan 2014 och 2016 två säsonger för Juventus och var med och firade två italienska ligatitlar.

Publicerad 2018-05-07 kl 16:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto