Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
27v

Uppgifter: Sagan Tosu ute efter Atlético-stjärnan

Fernando Torres har tidigare gått ut med att han kommer att lämna Atlético Madrid efter säsongens slut. Anfallaren har kopplats ihop med en övergång till MLS och senast Chicago Fire, men har ännu inte bestämt sig om sin framtid.

Enligt spanska tidningen Marca ska nu det japanska laget Sagan Tosu blandat sig i kampen om anfallarens underskrift. Klubben ska vara redo att erbjuda Torres en lön på tre och en halv miljon pund per år om han ansluter till laget.

Sagan Tosu är nästjumbo i den japanska högstaligan.

Publicerad 2018-05-07 kl 20:09

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons